F. Bobby Jo

 

 

F. Bobby Jo

Hingst, f -99, 146 cm.

Tireinon Confidence - Cyttir Telyno

Utbildningsnivå: FEI

 

Denna ponnyn är något alldeles extra, har personligen aldrig träffat på en bättre ponny än denna. Han har precis allt man kan önska sig hos en häst! Han lämnar aldrig någon oberörd. Han är även känd som "den svarta hingsten". Tror inte att det finns någon ponny som har fått så mycket positiv kritik från dressyr domarna så som denna. Han har tidigare tävlat upp t om FEI. Han gick från att bli inriden till att kvala SM på 2 år. 

Hans stam är även något att nämna, då han har en utav de finaste Welsh stammarna man kan önska sig. Hans pappa Tireinon Confidence vann bl.a. Royal Welsh Show 1986. Hans mamma F. Boneddiges är en utav världens bästa Welsh ston. Hon har vunnit unghästchampionat på Lampeter, Glanusk, Northleach, Three Counties Malvern och Royal Welsh Show (vunnit 4 ggr). 1999 vann hon George Prince of wales cup winner och supreme royal welsh champion. Hon är även mor till den berömda Fronarth Victor (som då också är halv bror till Bobby). Hans morfar, Cyttir Telynor har också vunnit Royal Welsh Show, hela 3 ggr. Vann även George Prince of Wales Cup år 1982 och 1987. En ponny i mer Världsklass går inte att hitta!

 

Inte nog med det, så har han livstids avelslicens. Han har lämnat mycket trevliga avkommor och som även har visat sig på tävlingsbanan. Avkommorna har visat samma goda kvalité som han själv. Han är väldigt attraktiv som avelshingst, där han har avkommor i flera länder inom EU. Några avkommor är bl.a. Fronerthig Young King (godk. hingst i DK), Fronerthig Prince Teyronon (godk. hingst DK) och Fronerhig Inca (som tävlar framgångsrikt i Norge med sin nya ägare, målet är att komma med i Norska landslaget i hoppning).

 

 Här får du det bästa av det bästa, eller som man också säger "Crème de la crème".

En ponny som har allt som går att önska, så som kvalité, talang, stam, internationella avkommor, kapacitet och en otrolig utstrålning. En multitalang i både hoppning samt dressyr.

 

För mer information samt pris, var vänligen ring eller skicka mejl

 

 

 

 


(Lämna tom)